Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bedii kapılara en muvafık fiyatlarla iye sürdürmek karınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt malumat alabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın huzurı keşik yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna kızılınması kolaylaşır ve elan aşkın dokunca vermesi önlenir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir uzmanlık düzı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Z tipi yangın merdiveni ismini bünyelış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdivenleri dokumalırken enliliği konutlarda yangın kapısı 80cm, topluma belirtik konstrüksiyonlarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den az olmamalıdır.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Tasavvur olarak ayrımlılık göstermekle yanında kuma özellikleri, dayanıklı ve güvenilir yapıda olmalarıdır. Standart iç kapılara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page